Tilkobling til et Wi-Fi-nettverk – alternativ konfigureringsmetode

Du kan bruke denne metoden til å sette opp SoundTouch-systemet ved at du først kobler til det innebygde Wi-Fi-nettverket, og deretter kobler til Wi-Fi-nettverket i hjemmet ditt.

1. Slå på systemet på
  2. fjernkontrollen, trykk på SETUP (Oppsett)-knappen nederst på fjernkontrollen for å vise Unify-menyen på TVen (Merk: Hvis menyen ikke vises, må du kontrollere at riktig inngang er valgt på TV-en)
  3. Fra menyen, velg «Network Setup» (Nettverksoppsett)
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å koble systemet til nettverket
  5. Når tilkobling er ferdig, følger du disse trinnene for å fullføre oppsettet:
  1. Installer og åpne SoundTouch-appen på enheten
  2. Velg ikonet Meny (Meny) (≡) i øvre venstre hjørne
    Merk: Hvis menyikonet ikke er synlig på datamaskiner og nettbrett, kan det hende menyen allerede er åpen
  3. Velg «Settings» (Innstillinger)
  4. Velg «Add or Reconnect Speaker» (Legg til eller koble til høyttaler)
  5. Velg «Speaker Already Connected to Network» (Høyttaler allerede koblet til nettverket) og følg instruksjonene i appen.