Koble til et Wi-Fi®-nettverk

Trykk på og hold inne TV-knappen og knappen Skip backward (Spol bakover) i tre sekunder. Når lysfeltet lyser gult, er lydplanken i modusen for Wi-Fi-oppsett.

Trykk på ikonet for hodetelefoner og høyttalere øverst i venstre hjørne i Bose Music-appen for å åpne skjermbildet My Bose (Min Bose)

Trykk på + i skjermbildet My Bose (Min Bose) for å legge til et system i kontoen din.

Følg instruksjonene i appen for å koble til høyttaleren og konfigurere tilkoblingen til Wi-Fi-nettverket