Koble til et Wi-Fi®-nettverk – alternativ konfigurasjonsmetode

Du kan bruke denne metoden til å konfigurere høyttaleren ved først å koble til det innebygde Wi-Fi-nettverket, og deretter koble til Wi-Fi-hjemmenettverket.

Trykk på og hold inne knappene for Volum ned og Spill av / pause på høyttaleren samtidig i seks sekunder. Når øvre og nedre del av lysringen lyser gult, kringkaster høyttaleren sitt eget Wi-Fi-nettverk slik at det kan konfigureres

Gå til Wi-Fi-innstillingene på datamaskinen eller mobilenheten, og koble til nettverket som heter Bose Portable Home Speaker

Åpne en nettleser, skriv inn 192.0.2.1 i adresselinjen, og trykk på go/enter for å åpne konfigurasjonssiden for høyttalerens Wi-Fi-nettverk

Velg Wi-Fi-nettverket fra rullegardinlisten, og angi passordet. Merk: Hvis du ikke ser nettverket, velger du Manually Enter Wi-Fi (Angi Wi-Fi manuelt) og angir nettverksnavnet, sikkerhetstypen og passordet

Klikk på Submit (Send), og vent mens produktet kobles til det valgte nettverket

Når det er koblet til, kobler du datamaskinen eller mobilenheten til det vanlige nettverket på nytt

Åpne Bose Music-appen, trykk på ikonet My Bose (Min Bose) øverst i venstre hjørne, og trykk deretter på +-ikonet for å legge til høyttaleren i kontoen din