90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Tilkobling til ekstern lydenhet

Du kan benytte hodetelefonene sammen med en rekke lydkilder, som for eksempel underholdningssystemer på fly, CD/DVD/MP3-spillere, stasjonære eller bærbare datamaskiner samt hjemmestereosystem.

Hodetelefonkabelen har en enkel 3,5 mm plugg. En 3,5 mm flyadapter med dobbelplugg er vedlagt i boksen med hodetelefonene QC®2 og QC15.

Stikk hodetelefonpluggen eller adapteren forsiktig inn i kontakten på lydkilden du ønsker å bruke.

Legg merke til konfigurasjonene til kontakten nede til venstre. Alle kontakter bortsett fra 6,3 mm er vanlige på fly. Instruksene nede til høyre viser deg hvordan du kobler til de forskjellige kontaktene.

En enkel 3,5 mm kontakt, som man finner på de fleste bærbare kilder: Bruk enkeltpluggen du finner på lydkabelen. Adapter er ikke nødvendig.

En 3,5 mm kontakt og en strømkontakt: Bruk enkeltpluggen du finner på lydkabelen med 3,5 mm kontakten (den større kontakten). Adapter er ikke nødvendig. Den mindre kontakten trenger ingen tilkobling.

To 3,5 mm kontakter: Bruk adapteren med dobbelplugg.

En strømkontakt og to 3,5 mm kontakter: Bruk adapteren med dobbelplugg med de to 3,5 mm kontaktene. Strømkontakten trenger ingen tilkobling.

En 6,3 mm kontakt, som man finner på hjemmestereosystem: Hvilken som helst adapter fra 3,5 til 6,3 cm kan brukes til dette.

Hold i selve pluggen når du forsiktig skal koble en lydkabel ut av kontakten (ikke dra i ledningen).

Merk: Lyden på fly er ofte ikke av like god kvalitet som lyden du får fra lydsystemet hjemme eller fra en bærbar lydkilde.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din