Tilkobling til ekstern lydenhet

Gjelder for:

Ved å bruke en stereokabel (ikke inkludert) med 3,5 mm plugg, kan du koble til en datamaskin, CD-spiller, TV, MP3-spiller eller andre lydenheter. Koble til enheten fra lydutgangen og inn i AUX IN-kontakten på baksiden av SoundDock 10-systemet.

Koble lydenheten til AUX IN-kontakten på baksiden av SoundDock 10-systemet ved å bruke en stereokabel som passer.

trykk på aux på fjernkontrollen. aux in-indikatoren på frontpanelet begynner å lyse

AUX

Slå på lydenheten og sett på musikk

Still volumet på den tilkoblede enheten til nesten maksimalt.

Merk: SoundDock 10-systemet sørger automatisk for topp lydkvalitet uten ekstra lydeffekter. Husk å slå av alle lydeffekter på den tilkoblede enheten.

bruk volum + og – på fjernkontrollen for å øke eller senke systemvolumet.

Volum + og –

Merk:

Bose-fjernkontrollen styrer ikke enheter som er tilkoblet via AUX IN-kontakten

En iPod®/iPhone® som er i dokk, fortsetter å lade mens du lytter til enheten via AUX IN-kontakten