Koble til mobilenheter

Trådløs Bluetooth®-teknologi gjør det mulig å strømme lyd fra mobilenheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Før du kan strømme musikk fra en enhet, må du koble den til Frames.

Bose Connect-app
Vi anbefaler at du bruker Bose Connect-appen når du kobler til mobilenheten.

Slik gjør du det:

1. Last ned Bose Connect-appen, og følg appinstruksjonene
  2. Når du er koblet til, vil du høre «Connected to <mobile device name>» (Koblet til <navn på mobilenhet>), og statuslampen vil blinke raskt hvitt i to sekunder før den slukkes

Bluetooth-mobilenhet

Slik kobler du til ved hjelp av Bluetooth på mobilenheten:

1. Slå av Frames
  2. Trykk på og hold inne knappen på høyre brillestang til du hører «Ready to connect» (Klar til å koble til) og statuslampen blinker sakte hvitt
  3. Aktiver Bluetooth-funksjonen på enheten. Du finner som regel Bluetooth-funksjonen i Settings-menyen (Innstillinger)
  4. Velg Frames fra enhetslisten. Se etter navnet du har angitt for Frames i Bose Connect-appen. Hvis du ikke har gitt brillene et navn, vises standardnavnet
    Når du er koblet til, vil du høre «Connected to <mobile device name>» (Koblet til <navn på mobilenhet>), og statuslampen vil blinke raskt hvitt i to sekunder før den slukkes.

Koble fra en mobilenhet
Du kan bruke Bose Connect-appen eller Bluetooth-innstillingene til å koble fra mobilenheten. Vær oppmerksom på at hvis du deaktiverer Bluetooth-funksjonen, kobles alle andre enheter fra.

Koble til en mobilenhet på nytt
Frames må være slått på og innen rekkevidde (9 m) av mobilenheten. Når Frames slås på, prøver de å koble seg til den siste tilkoblede enheten.

Tømme Frames-enhetslisten

1. Slå av Frames ved å snu dem opp-ned i to sekunder. Statuslampen lyser kontinuerlig hvitt før den slukkes
  2. Trykk på og hold inne knappen på høyre brillestang til du hører «Bluetooth device list cleared» (Bluetooth-enhetslisten er tømt) og statuslampen blinker sakte hvitt
  3. Slett Frames fra Bluetooth-listen på enheten
    Alle enheter er fjernet, og Frames er klare til å koble til.