Tilkobling til strøm

Før du bruker SoundLink® høyttaleren for første gang, bør du koble den til en stikkontakt for å lade batteriet.

Slik kobler du til strøm:

Skyv ut pluggene på strømforsyningsdelen

Stikk likestrømledningen (DC) på strømforsyningen inn i en likestrømskontakt på baksiden av SoundLink®-høyttaleren

Stikk strømforsyningen inn i en stikkontakt

Høyttaleren lager en lyd som bekrefter strømtilkoblingen, og den vil deretter begynne å lade. Du kan begynne å bruke SoundLink®-høyttaleren med en gang den er koblet til strøm.