Tilkobling til strøm

Første gang du bruker SoundLink®-høyttaleren, må du koble den til strøm og lade batteriet i tre timer. Du kan begynne å bruke høyttaleren mens den lader.

Slik kobler du til strøm:

Skyv ved behov ut pluggene fra strømforsyningen,

eller bruk omformeren for ditt område og sett den på strømforsyningen.

Stikk strømledningen på strømforsyningen inn i likestrømskontakten på baksiden av høyttaleren

Stikk strømforsyningen inn i en stikkontakt. Høyttaleren lager en lyd som bekrefter strømtilkoblingen, og den begynner deretter å lade. Indikatoren for batteriet foran på høyttaleren begynner å blinke gult for å vise at batteriet lader.