Koble til mobilenheten

Last ned Bose Sleep-appen.

Last ned den nødvendige og kostnadsfrie Bose Sleep-appen for å kontrollere dine sleepbuds, administrere oppvekkingsalarmer, velge støymaskerende lyder og konfigurere avanserte innstillinger.

Påslåing

Når Bose-logoen er vendt mot deg, skyver du lokket på ladeetuiet bort fra deg for å åpne

Vent til sleepbuds-ladelysene blinker sakte hvitt og fjern dem fra ladeetuiet

Koble til mobilenheten

Med dine sleepbuds tatt ut av ladeetuiet åpner du Bose Sleep-appen og følger appinstruksjonene.

Koble fra en mobilenhet

Android-brukere: Bruk Bose Sleep-appen for å koble fra enheten. Du kan også deaktivere Bluetooth-funksjonen på enheten for å koble fra. Deaktivering av Bluetooth-funksjonen på enheten kobler også fra alle andre enheter.

Apple-brukere: På enhetens meny for Bluetooth-innstillinger glemmer du sleepbuds. Så deaktiverer og aktiverer du Bluetooth-funksjonen på nytt på enheten for å fullføre frakoblingen.

Koble til en mobilenhet på nytt

Når sleepbuds er fjernet fra etuiet, kobler den sist tilkoblede enheten automatisk opp mot sleepbuds.

MERK: Enheten må være innenfor rekkevidde (9 m) og være slått på med Bluetooth på.

Slå av

Legg sleepbuds i ladeetuiet for å slå av. Vent til sleepbuds-ladelysene blinker sakte hvitt, og lukk deretter etuiet.