Tilkobling til TV-lyd

Hvis du trenger mer detaljerte instruksjoner, kan du slå opp i brukerhåndboken for produktet som skal kobles til.

Følg denne fremgangsmåten for å koble TV-lyden til Bose®-systemet:

Slå på TV-en og velg TV/video-inngangen som er koblet til Lifestyle®-systemet

trykk på setup på kontrollkonsollen.

på fjernkontrollen trykker du på pil ned for å utheve tv setup (tv-konfigurering), og deretter trykker du på ok for å bekrefte

trykk på pil ned for å utheve add tv audio (legg til tv-lyd)

trykk på ok, og følg instruksjonene på skjermen

trykk på exit (avslutt). systemet går tilbake til den opprinnelige konfigureringsskjermen