90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Feilsøking av kontrollknapper

Knappene for svar/avslutt og volum fungerer ikke eller fungerer bare sporadisk.

Det kan mangle støtte for visse funksjoner i visse programmer. Knappene for volum og svar/avslutt er beregnet på å fungere sammen med iPhone® og hovedprogrammene til Apple®. Det kan være at tredjepartsprogrammer og produkter som ikke kommer fra Apple, ikke fungerer eller har begrenset funksjon. Hvis du opplever at funksjonene svar/avslutt og volumstyring ikke fungerer optimalt, foreslår vi følgende:

Ta ut inngangskabelen fra telefonen og sett den inn på nytt. Det kan være at inngangskabelen sitter litt løst eller ikke er satt inn ordentlig. Ta kabelen ut av telefonen og plugg den inn på nytt

Pass på å trykke ned midt på svar/avslutt-knappen, ikke i endene.

Pass på at knappen ikke sitter fast i nedtrykket posisjon. Etter at knappen er trykket ned, skal den sprette tilbake til utgangsposisjon. Trykk på knappen noen ganger for å undersøke om den sitter fast

Blanding ved å riste (shake-to-shuffle) må være avslått på iPod- eller iPhone-enheten. Denne funksjonen er tilgjengelig på nyere modeller, og gjør at du kan skifte spor ved å riste på enheten. Funksjonen kan aktiveres ved en feiltakelse hvis den ikke er avslått – for eksempel av bevegelsen når du putter enheten i lomma. Slå av funksjonen og kontroller deretter svar/avslutt-knappen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din