Gratis frakt på bestillinger på 450 NOK eller mer og gratis retur.

Kontrollknapper

Kontrollknappene sitter øverst på høyttaleren. Nedenfor finner du en beskrivelse av hver enkelt knapp og tilhørende funksjon.

På/av: Trykk på denne for å slå høyttaleren på eller av. Trykk og hold inne for å kontrollere statusen for batteriladingen

Bluetooth: Trykk på denne for å velge Bluetooth-kilden. Høyttaleren prøver å koble seg til enheten som sist ble sammenkoblet (blinker hvitt). Hvis det ikke finnes noen sammenkoblede enheter, går høyttaleren i oppdagingsmodus (pulserende blått). Når du har valgt Bluetooth, trykker du på nytt for å sette høyttaleren i oppdagingsmodus og tillate sammenkobling med en annen Bluetooth-enhet. Trykk på nytt for å gå tilbake til tilkoblingsmodus

AUX: Trykk på denne for å lytte til en enhet som er plugget inn i AUX-kontakten

LYDDEMPING: Trykk på denne for å dempe lyden fra høyttaleren eller slå den på igjen

VOLUM NED (-): Trykk på denne for å redusere høyttalervolumet i intervaller. Trykk og hold inne for å redusere volumet kontinuerlig

VOLUM OPP (+): Trykk på denne for å øke høyttalervolumet trinnvis. Trykk og hold inne for å øke volumet kontinuerlig