Kontroll av tilkoblet utstyr

Følg denne fremgangsmåten for å styre annet utstyr med fjernkontrollen til Lifestyle®-systemet:

Slå på TV-en og velg TV/video-inngangen som er koblet til Lifestyle®-systemet

trykk på setup på kontrollkonsollen.

Konfigurering

trykk på pil ned på fjernkontrollen for å utheve [source] setup (konfigurering av [kilde]), og trykk på ok for å bekrefte ([kilde] angir enhetstypen, for eksempel blu-ray disc™-spiller, dekoder, spillsystem osv.)

trykk på pil ned for å utheve følgende:

set up the remote (konfigurer fjernkontrollen) – hvis du har originalfjernkontrollen for enheten

manual remote code entry (manuell angivelse av fjernkontrollkode) – hvis du ikke har originalfjernkontrollen for enheten eller ir ikke gjenkjennes på systemet

trykk på ok, og følg instruksjonene på skjermen

Fjernkontrollen sender IR-kommandoer til TV-en for ytterligere styring. Når TV-kilden er valgt, sender Bose®-fjernkontrollen flere IR-kommandoer til TV-en. Hvis riktig fjernkontrollkode er programmert, styres ulike aspekter på TV-en når du trykker på knapper på Bose-fjernkontrollen. Disse omfatter kanal opp/ned, TV-inndata, TV av/på, bildeformat (som endrer sideforholdet på TV-bildet) og meny.