Bruke Bose-funksjonen for Amazon Alexa (video inkludert)

Gjelder for:

mer...

Med Bose-funksjonen for Alexa kan du spille musikk på SoundTouch-systemer ved å snakke til en Amazon Alexa-aktivert enhet. Denne funksjonen er kompatibel med alle SoundTouch-systemer.

Merk: Amazon Alexa er ikke tilgjengelig i alle land og på alle språk.

Komme i gang

Åpne SoundTouch-appen og installer tilgjengelige oppdateringer.Når du åpner SoundTouch-appen, får du beskjed hvis en oppdatering er tilgjengelig for systemet ditt. Hvis du får beskjed, må du oppdatere den tilgjengelige oppdateringen

Knytt SoundTouch-kontoen til Alexa-appen. Hvis du ikke har Alexa-appen, må du installerer den fra mobilenhetens app-butikk. Deretter kan du logge på appen med Amazon-kontoen din:

• Åpne Amazon Alexa-appen på mobilenheten din
  • Fra app-menyen velger du Skills (Funksjoner)
  • I søkefeltet skriver du Bose og velger søkeikonet
  • Velg Bose Skill (Bose-funksjon) fra søkeresultatene
  • Velg Enable (Aktiver)
  • Når du blir bedt om det, skriver du inn brukernavnet og passordet for SoundTouch-kontoen

Knytt musikktjenestene dine til Alexa-appen. Bose-funksjonen for Alexa støtter Amazon Music, Pandora, TuneIn, SiriusXM og iHeartRadio. For å bruke disse tjenestene må du legge til én eller flere av dem i Alexa-appen:

• Åpne Amazon Alexa-appen på mobilenheten din
  • Fra app-menyen velger du Settings (Innstillinger) > Music & Media (Musikk og medier)
  • Velg ønsket musikktjeneste
  • Velg Link account to Alexa (Knytt konto til Alexa) og skriv inn kontoinformasjonen for den aktuelle tjenesten

Nå er du klar til å bruke Alexa med SoundTouch-systemene dine

Bare be Alexa om å kontrollere SoundTouch-systemet ditt. Sørg for at du bruker navnet som du gav systemet i SoundTouch-appen. Hvis du for eksempel har kalt systemet ditt «Kjøkken», kan du prøve disse kommandoene:

• "Alexa, play some jazz in the Kitchen" (Alexa, spill jazz på Kjøkken).
  • "Alexa, turn up the volume in the Kitchen" (Alexa, skru opp volumet på Kjøkken).
  • "Alexa, what’s playing in the Kitchen?" (Alexa, hva spilles på Kjøkken)?