Styre systemet med en fjernkontroll som ikke er fra Bose

Du kan programmere en tredjeparts fjernkontroll, for eksempel fjernkontrollen til dekoderen, slik at du kan bruke den til å styre lydplanken. Se instruksjonene i brukerhåndboken eller på nettstedet for tredjeparts fjernkontrollen. Fjernkontrollkoden som brukes til å konfigurere en fjernkontroll som ikke er fra Bose, slik at den kan brukes til å betjene lydplanken, bestemmes av tredjeparten og er ikke kjent for Bose.

Når den er programmert, kan tredjeparts fjernkontrollen styre grunnleggende funksjoner på lydplanken, for eksempel av/på og volum.

Merk: Ikke alle tredjeparts fjernkontroller er kompatible med lydplanken. Fjernkontrollen må støtte infrarøde signaler (IR) for å kunne styre lydplanken.