TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Slå Frames av og på

Påslåing

Trykk på knappen på høyre brillestang for å slå på Frames. Statuslampen lyser kontinuerlig hvitt i to sekunder og lyser deretter i henhold til statusen til Bluetooth®-tilkoblingen. En talemelding kunngjør batterinivået og Bluetooth-statusen.

Av/på-knapp og statuslampe på Frames

Slå av

Snu brillene opp ned i to sekunder. Statuslampen lyser kontinuerlig hvitt før den slukkes.

Merk: Når Frames er slått av, kan du bevege dem i hvilken som helst retning.

Snu Frames for å slå dem av

Automatisk avslåing

Automatisk avslåing sparer batteriet når Frames ikke er i bruk. Frames slås av når lyden har stoppet og du ikke har flyttet dem på fem minutter.

Trykk på knappen på høyre brillestang for å slå på Frames.