Slå Frames av og på

Påslåing

Trykk på knappen på høyre brillestang for å slå på Frames. Statuslampen lyser kontinuerlig hvitt i to sekunder og lyser deretter i henhold til statusen til Bluetooth®-tilkoblingen. En talemelding kunngjør batterinivået og Bluetooth-statusen.

Av/på-knapp og statuslampe på Frames

Slå av

Snu brillene opp ned i to sekunder. Statuslampen lyser kontinuerlig hvitt før den slukkes.

Merk: Når Frames er slått av, kan du bevege dem i hvilken som helst retning.

Snu Frames for å slå dem av

Automatisk avslåing

Automatisk avslåing sparer batteriet når Frames ikke er i bruk. Frames slås av når lyden har stoppet og du ikke har flyttet dem på fem minutter.

Trykk på knappen på høyre brillestang for å slå på Frames.