Slik bruker du samtalemodus

Samtalemodus er en praktisk metode som stopper lyden midlertidig og samtidig lar deg høre det som skjer rundt deg. Dette gjør at du raskt kan snakke med noen eller bli umiddelbart oppmerksom på omgivelsene.

Aktivere samtalemodus

Trykk på og hold inne støykontrollknappen i ti sekunder

Bose Noise Cancelling Headphones 700 fremhever støykontrollknappen på venstre øreklokke

Deaktivere samtalemodus

Trykk inn en hvilken som helst knapp eller dobbelttrykk eller sveip på berøringsflaten. Hodetelefonene går tilbake til det forrige støyreduksjonsnivået og fortsetter å spille av lyd.