Dataoverføringslys

Gjelder for:

enkelte forhold kan påvirke telefonens evne til å overføre data til bluetooth®-dokken på en god nok måte. dette kan påvirke kvaliteten på lyden som kommer fra sounddock 10-systemet.

dataoverføringslyset på dokken forteller deg hvor godt bluetooth®-dokken mottar data fra den tilkoblede bluetooth®-musikkenheten.

merk: enkelte telefoner kan ikke overføre data raskt nok til å forhindre at lyset blinker.

på:
ikke påvirket

sakte blinking (på lenger enn av):
kan være påvirket

rask blinking (like lenge på og av):
sannsynligvis påvirket

Hvis lydkvaliteten er påvirket:

• Flytt enheten nærmere systemet eller til en annen plass
  • Flytt enheten bort fra eventuelle husholdningsapparater som genererer elektromagnetisk stråling, for eksempel en mikrobølgeovn, en annen Bluetooth®-enhet eller en ruter for et trådløst nettverk
  • Reduser antallet programmer som kjører på telefonen eller enheten
  • Koble fra enheten, og koble til på nytt