Enheten svarer ikke på knappekommandoene fra fjernkontrollen

Hvis enheten ikke reagerer på fjernkontrollen, kan du prøve følgende:

Ikke alle funksjoner er kompatible med alle Android- og iOS-enheter. For Apple-enheter kan du se Apple-kompatible enheter. For Samsung-enheter kan du se Samsung Galaxy-kompatible enheter.

For flertrykksfunksjoner varierer du hastigheten på knappetrykkene

Prøv å ta enheten ut av etuiet eller det beskyttende trekket

Kontroller at hodetelefoninngangen er fri for smuss