Problemer med å bruke Bose SoundTouch Control-funksjonen for Amazon Alexa

Gjelder for:

mer...

Med Bose SoundTouch Control-funksjonen kan Alexa styre avspilling, volum og kraft på SoundTouch-systemer samt hjelpe til med kommandoer og informasjon om hva som blir spilt av.

Merk: Bose SoundTouch Control-funksjonen for Amazon Alexa er bare tilgjengelig for kontoer med en språkinnstillingen for amerikansk engelsk. Andre språk støttes ikke. Amazon Alexa er ikke tilgjengelig i alle land og på alle språk.

Hvis du har problemer med Alexa ved svar på en SoundTouch-kommando:

Husk å si «Spør Bose» før alle kommandoer ment for ditt Bose-produkt. I stedet for å si for eksempel «Alexa, skru opp volumet», sier du «Alexa, spør Bose om å skru opp volumet»

Prøv å si kommandoen på en annen måte. Alexa kan tolke uttrykk på mange måter, så prøv å si kommandoen på en annen måte

Hvis Alexa ikke finner systemet ditt:

• Spill noe på det systemet uten å bruke Alexa (dvs. å spille noe ved hjelp av systemknappene – for gjeldende systemer – eller ved å bruke SoundTouch-appen). Dette kan bidra til å opprette en tilkobling på nytt
  • Tilbakestill systemet ved å koble fra strømledningen i ett minutt (for SoundTouch Portable tilbakestiller du systemet ved å holde nede AUX-knappen i ca. 15 sekunder til skjermen ikke viser noe)
  • Tilbakestill Alexa-enheten ved å koble fra strømledningen i ett minutt

Bruk vanlige romnavn for SoundTouch-systemene, slik at Alexa kan finne dem (bruk for eksempel «Kontor», «Soverom» eller «Hybel» i stedet for «Johns kontor», «Soverom3» eller «ST300 Hybel»). Og bruk mellomrom i ord på riktig måte (dvs. Hovedsoverom, ikke Hoved soverom). Prøv å unngå spesialtegn eller tall i systemnavn

Hvis du vil endre navn på et SoundTouch-system, åpner du SoundTouch-appen og velger Menu (Meny) > Settings (Innstillinger) > Speaker Settings (Høyttalerinnstillinger) og [system name], og deretter trykker eller klikker du på feltet Speaker Name (Høyttalernavn) for å endre navnet

For å kontrollere en musikk-tjeneste må du aktivere Bose-funksjonen i Amazon Alexa-appen. Denne funksjonen støtter Amazon Music, Pandora, TuneIn, SiriusXM og iHeartRadio.

For å bruke en av disse tjenestene legger du til en eller flere av dem til Alexa-appen ved å gå til Menu (Meny) > Settings (Innstillinger) > Music (Musikk) & Media. Når tjenesten er lagt til, kan du bare be Alexa om å kontrollere SoundTouch-systemet ditt. Sørg for at du bruker navnet som du gav systemet i SoundTouch-appen. Hvis du for eksempel kalte systemet ditt «Kjøkken», sier du «Alexa, spill jazz på Kjøkken»

Du kan også be Alexa om hjelp med hvilken type SoundTouch-kommandoer du kan bruke. For å få hjelp sier du «Alexa, spør Bose om hjelp.»