Forstå displayet og LED-indikatoren

Forsiden av høyttaleren har en indikator som viser Wi-Fi®-statusen. Lys under indikatoren lyser i henhold til høyttalerstatus.

Bilde av en SoundTouch-høyttaler som viser plasseringen til Wi-Fi-indikatoren

Wi-Fi-indikator

IndikatoraktivitetTilstand
Blinker hvittSøker etter Wi-Fi-nettverk
Lyser kontinuerlig hvitt (dimmet)Strømsparingsmodus og tilkoblet til et Wi-Fi-nettverk
Lyser kontinuerlig hvitt (klart)Høyttaleren er på og tilkoblet et Wi-Fi-nettverk
Lyser kontinuerlig gultHøyttaleren er i konfigureringsmodus
Blinker gultFrakoblet et Wi-Fi-nettverk
AvNettverk deaktivert

Displayikoner

Displayet viser høyttalerinformasjon og ikoner og kan omfatte album eller artist.

Wi-Fi-nettverksikon

Søker etter Wi-Fi-nettverk

Volumikon

Volum justeres

Ikon for musikkbibliotek

Musikkbibliotek spiller

Ikon for lyd i flere rom

Lyd i flere rom er aktiv

AUX-ikon

Aux-modus er aktiv

Bluetooth-ikon

Bluetooth®-kilden er aktiv

Forhåndsinnstillingsikon

Forhåndsinnstilling er valgt

Spol fremover-ikon

Spoler frem til neste spor

Spol bakover-ikon

Spoler tilbake til forrige spor

Pauseikon

Lyden er midlertidig stanset

Stoppikon

Lyden er stanset