Dokking av iPod® eller iPhone®

Gjelder for:

SoundDock XT-høyttaleren er klar for bruk så snart du plugger den inn.

Dokking av enheten

Sett iPod- eller iPhone-enheten godt inn i dokkingstasjonen foran på systemet

Merk: Du skal kjenne et lett klikk når enheten er helt på plass i kontakten.

Du kan begynne å spille av musikk ved å bruke trykkskjermen på enheten til å velge en musikkapp som er installert på enheten

Fjerning av enhet i dokk

Du fjerner enheten fra dokken ved å ta tak i toppen av SoundDock-systemet og trekke enheten rett opp til den løsner fra kontakten. Dokktilkoblingen er utformet for å vippes opptil 15 grader fremover for enkel fjerning av enheten ved behov