Dokking av iPod® eller iPhone® (video inkludert)

Det digitale musikksystemet SoundDock er klart for bruk så snart du plugger det inn.

Dokking av enheten

Sett iPod- eller iPhone-enheten godt inn i dokkingstasjonen foran på systemet

Merk: Du skal kjenne et lett klikk når enheten er helt på plass i kontakten.

du begynner å spille av musikk ved å trykke på avspillingsknappen på fjernkontrollen for å starte den innebygde musikkspilleren på ipod- eller iphone-enheten. du kan også bruke trykkskjermen på enheten til å velge en app som er installert på enheten

Spill av

Fjerning av enhet i dokk

Du fjerner enheten fra dokken ved å ta tak i toppen av SoundDock-systemet og trekke enheten rett opp til den løsner fra kontakten. Dokktilkoblingen er utformet for å vippes opptil 15 grader fremover for enkel fjerning av enheten ved behov