Utskifting av øreputer (video inkludert)

Følg denne fremgangsmåten hvis en ørepute løsner fra øreklokken eller du må bytte putene:

• Kontroller at på/av-bryteren på hodetelefonene er i av-posisjon
  • Juster de to hullene på baksiden av puten i forhold til de to stengene på øreklokken
  • Skyv puten inn i øreklokken
  • Trykk innover rundt den utvendige kanten på puten for å klikke den på plass

Kontroller at puten går jevnt hele veien rundt, og at det ikke er noen mellomrom mellom puten og øreklokken.