Bruke telefonfri modus

Ved å aktivere telefonfri modus i Bose Sleep app-appen kan du bruke sleepbuds med et begrenset antall funksjoner mens mobilenheten er avslått eller befinner seg i et annet rom.

Du kan bruke denne funksjonen hvis

• du foretrekker å sove uten elektroniske enheter i nærheten
  • du ikke trenger en oppvekkingsalarm eller ikke ønsker å høre varslinger i løpet av natten

Siden sleepbuds er frakoblet enheten din, kan de ikke spille av alarmer eller motta varslinger når telefonfri modus er aktivert.

Når du aktiverer telefonfri modus, begynner sleepbuds å spille av en valgt maskerende lyd så snart du fjerner dem fra ladeenheten. De fortsetter å spille av den aktuelle lyden til sovetimerinnstillingene utgår, eller til du legger dem tilbake i ladeenheten.

Slik aktiverer du telefonfri modus:

Koble sleepbuds til Bose Sleep-appen

Velg Settings (Innstillinger) øverst i høyre hjørne

Smarttelefonskjermen uthever kontrollen for Settings (Innstillinger)

Under OPTIONS (ALERNATIVER) velger du Phone-Free Mode (Telefonfri modus)

Smarttelefonskjermen uthever Phone-Free Mode (Telefonfri modus)

En melding vises for ting du må tenke på. Velg Got It (Skjønner)

Smarttelefonskjermen viser Things to keep in mind (Ting å tenke på)

Etter Optimize playback (Optimaliser avspilling) velger du Set Up Phone-Free Mode (Konfigurere telefonfri modus)

Smarttelefonskjermen viser Optimized playback (Optimalisert avspilling)

Angi ønskede alternativer for My Sounds (Mine lyder), Sleep Timer (Sovetimer) og Volume (Volum). Velg Enable Phone-Free Mode (Aktiver telefonfri modus) for å aktivere

MERK: Når du bruker telefonfri modus, deaktiveres alle alarmer og varslinger.

Smarttelefonskjermen viser alternativer for Phone-Free Mode (Telefonfri modus): lyder, timer, volum

Slik deaktiverer du telefonfri modus

Når telefonfri modus er aktivert, viser hovedskjermbildet i Sleep-appen en Disable Phone-Free Mode-knapp (Deaktiver telefonfri modus) over sleepbuds™. Velg den for å deaktivere

Smarttelefonskjermen viser Disable Phone-Free Mode-knappen (Deaktiver telefonfri modus)

Du får se et bekreftelsesskjermbilde. Velg Yes (Ja) for å deaktivere

Bekreftelsesskjermbilde for å slå av telefonfri modus