TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Aktivere standbymodus (lavt strømforbruk)

Du kan aktivere standbymodus (lavt strømforbruk) ved å deaktivere Wi-Fi og tømme Bluetooth-sammenkoblingslisten. Ved å deaktivere Wi-Fi forhindrer du at systemet kan kobles til nettverket ditt, i tillegg til at du forhindrer at systemet blir kontrollert av Bose Music-appen til det aktiveres på nytt.

Wi-Fi: Deaktiver ved å trykke og holde samtidig knappene Spill av / pause og Bluetooth på fjernkontrollen i minst fem sekunder. Gjenta for å aktivere

Oversiden av høyttaleren med knappene for avspilling/pause og Bluetooth

Bluetooth: Deaktiver ved å tømme sammenkoblingslisten. For å deaktivere trykker du på og holder nede Bluetooth-knappen i ti sekunder. Aktiver ved å koble sammen med en Bluetooth-kilde.

Oversiden av høyttaleren med Bluetooth-knappen

I løpet av 2,5 timer etter å ha deaktivert nettverkene, går høyttaleren i standbymodus.