Aktivere standbymodus (lavt strømforbruk)

Du kan aktivere standbymodus (lavt strømforbruk) ved å deaktivere Wi-Fi og tømme Bluetooth-sammenkoblingslisten. Ved å deaktivere Wi-Fi forhindrer du at systemet kan kobles til nettverket ditt, i tillegg til at du forhindrer at systemet blir kontrollert av Bose Music-appen til det aktiveres på nytt.

Wi-Fi: Deaktiver ved å trykke og holde samtidig knappene Spill av / pause og Bluetooth på fjernkontrollen i minst fem sekunder. Gjenta for å aktivere

Oversiden av høyttaleren med knappene for avspilling/pause og Bluetooth

Bluetooth: Deaktiver ved å tømme sammenkoblingslisten. For å deaktivere trykker du på og holder nede Bluetooth-knappen i ti sekunder. Aktiver ved å koble sammen med en Bluetooth-kilde.

Oversiden av høyttaleren med Bluetooth-knappen

I løpet av 2,5 timer etter å ha deaktivert nettverkene, går høyttaleren i standbymodus.