Aktivere standbymodus (lavt strømforbruk)

Du kan aktivere standbymodus (lavt strømforbruk) ved å fjerne Ethernet-kabelen og deaktivere Wi-Fi og Bluetooth®. Dette forhindrer at systemet kan kobles til nettverket ditt, i tillegg til at du forhindrer at systemet blir kontrollert av SoundTouch®-appen til det aktiveres på nytt.

På den trådløse SoundTouch®-adapteren trykker du på og holder nede kontrollknappen til Wi-Fi-indikatoren slås av

I løpet av noen få minutter går enheten over i standbymodus

For å aktivere det trådløse nettverket på nytt, inkludert Bluetooth, må du trykke på kontrollknappen