90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Aktivere standbymodus (lavt strømforbruk)

Standbymodusen (lavt strømforbruk) gjelder bare når ladesyklusen er ferdig.

Du kan aktivere standbymodus (lavt strømforbruk) ved å tømme Bluetooth-sammenkoblingslisten. Dette fjerner alle tilkoblede Bluetooth-enheter fra den lagrede sammenkoblingslisten.

Trykk på og hold nede Bluetooth-knappen i ti sekunder til du hører Bluetooth device list cleared (Listen over Bluetooth-enheter er tømt)

På under ett minutt går enheten over i standbymodus

Reaktiver Bluetooth ved å sammenkoble en Bluetooth-kilde