Aktivere standbymodus (lavt strømforbruk)

Du kan aktivere standbymodus (lavt strømforbruk) ved å fjerne Ethernet-kabelen og deaktivere Wi-Fi og Bluetooth®. Dette forhindrer at forsterkeren kobles til nettverket og eventuelle Bluetooth-enheter, og forhindrer at forsterkeren kontrolleres av SoundTouch®-appen før de aktiveres på nytt.

På SA-5-forsterkeren trykker du på og holder nede kontrollknappen til Wi-Fi-indikatoren slår seg av

I løpet av noen få minutter går enheten over i standbymodus

For å aktivere det trådløse nettverket på nytt, inkludert Bluetooth, må du trykke på kontrollknappen