Aktivere standbymodus (lavt strømforbruk)

Dette produktet bruker ikke en nettverkbasert standbymodus for en Bluetooth-tilkobling og kan ikke konfigureres med et nettverk via Wi-Fi eller Ethernet.

Standbymodusen (lavt strømforbruk) gjelder bare når ladesyklusen er fullført. Hvis du slår høyttaleren av ved å trykke på av/på-knappen, går høyttaleren over i standbymodus i løpet av et par minutter.