Aktivere standbymodus (lavt strømforbruk)

Standbymodusen (lavt strømforbruk) gjelder bare når ladesyklusen er ferdig. Du kan aktivere standbymodus (lavt strømforbruk) ved å tømme Bluetooth-sammenkoblingslisten. Dette fjerner alle tilkoblede Bluetooth-enheter fra den lagrede sammenkoblingslisten.

Trykk på og hold nede Bluetooth-knappen i ti sekunder til du hører Bluetooth device list cleared (Listen over Bluetooth-enheter er tømt)

I løpet av 30 minutter går enheten over i standbymodus

Reaktiver Bluetooth ved å sammenkoble en Bluetooth-kilde