TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Aktivere standbymodus (lavt strømforbruk)

Du kan aktivere standbymodus (lavt strømforbruk) ved å deaktivere Wi-Fi og Bluetooth®. Ved å deaktivere Wi-Fi forhindrer du at systemet kan kobles til nettverket ditt, i tillegg til at du forhindrer at systemet blir kontrollert av SoundTouch®-appen til det aktiveres på nytt.

Deaktivere Wi-Fi og Bluetooth: På baksiden av enheten trykker du på og holder nede kontrollknappen til Wi-Fi-indikatoren dempes og Bluetooth-indikatoren slås av. Enheten går over i standbymodus.

For å reaktivere det trådløse nettverket, inkludert Bluetooth, holder du nede kontrollknappen til Wi-Fi-indikatoren slås på