Aktivere standbymodus (lavt strømforbruk)

Du kan aktivere standbymodus (lavt strømforbruk) ved å deaktivere Wi-Fi og Bluetooth®. Ved å deaktivere Wi-Fi forhindrer du at systemet kan kobles til nettverket ditt, i tillegg til at du forhindrer at systemet blir kontrollert av SoundTouch®-appen til det aktiveres på nytt.

Deaktivere Wi-Fi og Bluetooth: På baksiden av enheten trykker du på og holder nede kontrollknappen til Wi-Fi-indikatoren dempes og Bluetooth-indikatoren slås av. Enheten går over i standbymodus.

For å reaktivere det trådløse nettverket, inkludert Bluetooth, holder du nede kontrollknappen til Wi-Fi-indikatoren slås på