Aktivere standbymodus (lavt strømforbruk)

Du kan aktivere standbymodus (lavt strømforbruk) ved å fjerne Ethernet-kabelen og deaktivere Wi-Fi og Bluetooth®. Dette forhindrer at systemet kobles til nettverket ditt og eventuelle Bluetooth-enheter, og forhindrer at forsterkeren kontrolleres av SoundTouch®-appen før de aktiveres på nytt.

På baksiden av SoundTouch®-sokkelen trykker du på og holder nede kontrollknappen i ca. åtte til ti sekunder til Wi-Fi-indikatoren slås av

I løpet av noen få minutter går enheten over i standbymodus

For å aktivere det trådløse nettverket på nytt, inkludert Bluetooth, må du trykke på kontrollknappen eller trykke på av/på-knappen på fjernkontrollen