Utbygging av systemet

Lifestyle®-systemet kan levere Bose®-kvalitetslyd i opptil 14 ekstra rom i hjemmet. Når du kobler et Bose link-kompatibelt produkt til utkontakten på Bose link på kontrollkonsollen, kan du lytte til en annen lydkilde i andre rom. En DVD-fil kan for eksempel spilles av i hovedrommet mens du lytter til AM/FM-radio i et annet rom. Hvis du vil ha mer informasjon eller vil kjøpe flere produkter, kan du kontakte en lokal Bose-forhandler. Se kontaktlisten som fulgte med systemet.

Retningslinjer for utbygging

Hvis du vil installere et Bose link-kompatibelt system i et annet rom, følger du instruksjonene som fulgte med utbyggingsproduktet. Vær oppmerksom på følgende:

bose link-tilkoblinger: systemet kan ikke fungere med bose link-aktiverte produkter koblet til både inn- og utkontaktene på bose link samtidig

romkoder: høyttalersystemet og fjernkontrollen i det andre rommet må ha samme romkode. se brukerhåndboken som fulgte med bose link-produktet, for informasjon om hvordan du angir romkoder

huskode: huskoden er det som gjør det mulig for fjernkontrollen i et annet rom å kommunisere med kontrollkonsollen. hvis du installerer et bose link-aktivert høyttalersystem i et annet rom, må fjernkontrollen som brukes i dette rommet, ha samme huskode som den som er lagret i kontrollkonsollen. huskode 15 er angitt som standard. du kan se huskoden ved å velge homewide på installasjonsmenyen og deretter velge huskode. du ser huskoden på skjermen og en fremstilling av hvordan bryterne for fjernkontrollen i det andre rommet må angis for å samsvare med huskoden i kontrollkonsollen. systemet har to huskodemoduser. standardmodusen tilbyr 16 huskoder og 16 romkoder. hvis du bor i en bolig med flere boenheter, kan du velge den alternative modusen som tilbyr 64 huskoder og 4 romkoder

Merk: Når du bytter fra standard til alternativ huskodemodus, tilbakestilles huskoden til null (0).

bruk av hdmi®-tilkoblinger: hvis du vil lytte til lyd i et annet rom fra en enhet som er koblet til hdmi®-inngang 1, 2 eller 3, må du også opprette en analog lydtilkobling mellom enheten og venstre (l) og høyre (r) analogkontakt for denne inngangen. på samme måte må du opprette analoge lydtilkoblinger hvis en digital lydtilkobling opprettes for inngang 4 eller 5

betjening av radio: du kan bruke en fjernkontroll for utbyggingsrom til å velge og styre radioen som er bygd inn i kontrollkonsollen i hovedrommet. hvis begge rommene skal lytte til radioen samtidig, kan de imidlertid bare lytte til samme stasjon