Konfigurering av pulsmåler – Apple Health (iOS)

Følg disse trinnene for å konfigurere pulsmåleren i Apple Health på iOS:

Merk: Følgende instruksjoner er for Apple Health på iOS 10.

Sørg for at SoundSport Pulse headphones er slått på og koblet til din iPhone. Sjekk at det er et lite, vertikalt batteriikon ved siden av Bluetooth-ikonet i statuslinjen øverst på skjermen

Du kan også navigere til Bluetooth-siden i innstillingsmenyen på telefonen for å sjekke at Bose SoundSport Pulse ligger under My Devices (Mine enheter), og at det står Connected (Tilkoblet) ved siden av.

HR-Bose Soundsport Pulse skal ligge under Other Devices Andre enheter i telefonens meny for Bluetooth-innstillinger (det kan ta noen sekunder før den vises). Dette er pulsmåleren. Trykk på HR-Bose Soundsport Pulse for å starte tilkoblingen til pulssensoren

Når du har valgt HR-Bose Soundsport Pulse, forsvinner den fra listen OTHER DEVICES (ANDRE ENHETER) og dukker opp i listen MY DEVICES (MINE ENHETER). Du vil se en lastespinner ved siden av HR-Bose Soundsport Pulse. Ordet Connected (Tilkoblet) vises ved siden av HR-Bose Soundsport Pulse under MY DEVICES (MINE ENHETER) når HR-Bose Soundsport Pulse er koblet til telefonen

Sett SoundSport Pulse headphones i ørene. Pulssensoren ligger i venstre ørepropp, så pass på at den sitter godt i det venstre øret

Åpne Apple Health-appen. Begynn på skjermen Health Data (Helsedata). Trykk på Vitals (Kroppsfunksjoner) på listen over elementer under Health Data (Helsedata). Du må kanskje rulle nedover for å se det

Pulsen din vises på skjermen Vitals (Kroppsfunksjoner) etter noen sekunder