Konfigurering av pulsmåler – Endomondo (iOS)

Følg disse trinnene for å konfigurere Endomondo for iOS:

Sørg for at SoundSport Pulse headphones er slått på og koblet til din iPhone. Sjekk at det er et lite, vertikalt batteriikon ved siden av Bluetooth-ikonet i statuslinjen øverst på skjermen

Du kan også navigere til Bluetooth-siden i innstillingsmenyen på telefonen for å sjekke at Bose SoundSport Pulse ligger under My Devices (Mine enheter), og at det står Connected (Tilkoblet) ved siden av.

Sett SoundSport Pulse headphones i ørene. Pulssensoren ligger i venstre ørepropp, så pass på at den sitter godt i det venstre øret

Åpne Endomondo-appen

Logg inn på appen eller opprett en ny konto

Trykk på menyikonet ≡ i øvre venstre hjørne av skjermen

Rull nedover igjennom menyvalgene og trykk på Settings (Innstillinger)

Trykk på Heart Rate (Puls) på skjermen Settings (Innstillinger)

Trykk på Connect Belt (Koble til belte)

Trykk på Bluetooth Low Energy

Velg Enable Bluetooth Low Energy (Aktiver Bluetooth Low Energy)

Endomondo søker automatisk etter SoundSport Pulse-pulssensoren. Velg Pair (Sammenkoble) når du får en forespørsel om å sammenkoble enhetene. Velg Ok når skjermen Pairing Sucessful (Sammenkobling gjennomført) vises

Du må legge til pulsdata-displayet i instrumentpanelet for å se pulsen din i sanntid. Gå tilbake til instrumentpanelet ved først å trykke på tilbake-knappen i øvre, venstre hjørne av skjermen for å gå tilbake til Settings (Innstillinger). Så trykker du på menyikonet i øvre, venstre hjørne for å gå tilbake til hovedmenyen

Rull oppover i hovedmenyen og trykk på Workout (Treningsøkt)

For å legge til pulsen på instrumentpanelet må du bytte ut et av de forhåndsinnstilte datadisplayene (gjennomsnittlig fart, kalorier, sport, treningsøkt, osv) ved å trykke på det og velge Heart Rate (Puls)

Nå er pulsdata-displayet på instrumentpanelet, og du kan se pulsen din