Konfigurere pulsmåler – MapMyRun (Android)

Følg disse trinnene for å konfigurere MapMyRun for Android:

Sørg for at SoundSport Pulse headphones er slått på og koblet til Android-telefonen. Sjekk at det er en liten prikk på hver side av Bluetooth-ikonet i statuslinjen øverst på skjermen.

Du kan også navigere til Bluetooth-siden i menyen for Innstillinger for å sjekke at Bose SoundSport Pulse ligger under Paired Devices (Sammenkoblede enheter) og at det står Connected (Tilkoblet) under.

Sett SoundSport Pulse headphones i ørene. Pulssensoren ligger i venstre ørepropp, så pass på at den sitter godt i det venstre øret

Åpne MapMyRun-appen

Logg inn på appen eller opprett en ny konto

Trykk på hjerteikonet på MapMyRuns statuslinje for å gå inn på menyen Connect Apps & Devices (Koble til apper og enheter)

Rull nedover og velg Heart Rate (Puls) i menyen Connect Apps & Devices (Koble til apper og enheter)

Trykk på Connect (Koble til) på toppen av skjermen. Appen vil da søke etter pulssensoren

Dette får opp listen Scanning for Devices (Søker etter enheter). HR-Bose Soundsport Pulse burde vises med en hake ved siden av. Velg denne enheten. Du må kanskje rulle nedover for å finne den

Pulsen din skal nå dukke opp noen sekunder etter at enheten er valgt