NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butikker Handlevogn

Konfigurering av pulsmåler – MapMyRun (iOS)

Følg disse trinnene for å konfigurere pulsmåleren i MapMyRun for iOS:

Sørg for at SoundSport Pulse headphones er slått på og koblet til din iPhone. Sjekk at det er et lite, vertikalt batteriikon ved siden av Bluetooth-ikonet i statuslinjen øverst på skjermen

Du kan også navigere til Bluetooth-siden i innstillingsmenyen på telefonen for å sjekke at Bose SoundSport Pulse ligger under My Devices (Mine enheter), og at det står Connected (Tilkoblet) ved siden av.

Sett SoundSport Pulse headphones i ørene. Pulssensoren ligger i venstre ørepropp, så pass på at den sitter godt i det venstre øret

Åpne MapMyRun-appen

Logg inn på appen eller opprett en ny konto

Trykk på hjerteikonet på MapMyRuns statuslinje

Rull nedover til delen Workout Devices (Treningsenheter) på skjermen Apps & Devices (Apper og enher), trykk så på Heart Rate (Puls)

På skjermen HR Monitor (HR-måler) kan du trykke på Auto-connect (Automatisk tilkobling) hvis du vil at appen automatisk skal koble seg til hver gang du åpner den, trykk så på Connect (Koble til)

SoundSport Pulses pulssensor burde da automatisk koble seg til. ID-en under hjerteikonet er den spesifikke ID-en for hodetelefonenes pulssensor. Du skal nå også kunne se pulsen din i delen Heart Rate (Puls)

Merk: Det kan ta noen sekunder før pulsdataene vises på skjermen. Det vil kanskje stå «00 bpm» i noen sekunder før dine nåværende pulsdata vises.