Konfigurering av pulsmåler – Runkeeper® (Android)

Følg disse trinnene for å konfigurere Runkeeper for Android:

Sørg for at SoundSport Pulse headphones er slått på og koblet til Android-telefonen. Sjekk at det er en liten prikk på hver side av Bluetooth-ikonet i statuslinjen øverst på skjermen.

Du kan også navigere til Bluetooth-siden i menyen for Innstillinger for å sjekke at Bose SoundSport Pulse ligger under Paired Devices (Sammenkoblede enheter) og at det står Connected (Tilkoblet) under.

Sett SoundSport Pulse headphones i ørene. Pulssensoren ligger i venstre ørepropp, så pass på at den sitter godt i det venstre øret

Åpne Runkeeper-appen

Logg inn på appen eller opprett en ny konto

Trykk på hjerteikonet på høyre side av skjermen

Velg HR-Bose Soundsport Pulse når du blir bedt om å koble til pulshodetelefonene

Du må starte en treningsøkt for å vise pulsen din. Trykk på GO RUNNING (START LØPETUR). Treningsøkten skal nå starte automatisk