Konfigurering av pulsmåler – Runkeeper (iOS)

Følg disse trinnene for å konfigurere Runkeeper på iOS:

Sørg for at SoundSport Pulse headphones er slått på og koblet til din iPhone. Sjekk at det er et lite, vertikalt batteriikon ved siden av Bluetooth-ikonet i statuslinjen øverst på skjermen

Du kan også navigere til Bluetooth-siden i innstillingsmenyen på telefonen for å sjekke at Bose SoundSport Pulse ligger under My Devices (Mine enheter), og at det står Connected (Tilkoblet) ved siden av.

Sett SoundSport Pulse headphones i ørene. Pulssensoren ligger i venstre ørepropp, så pass på at den sitter godt i det venstre øret

Åpne Runkeeper-appen

Logg inn på appen eller opprett en ny konto

Trykk på meg-ikonet i nederste venstre hjørne av skjermen

Trykk på ikonet for innstillinger

I menyen for innstillinger trykker du på Apps, Services, and Devices (Apper, tjenester og enheter)

Trykk på Devices & Hardware under Manage Devices (Administrer enheter)

Trykk på Heart Rate Monitor (Pulsmåler). Telefonen begynner å søke etter hodetelefonene og kobler dem til. Trykk på "OK" når hodetelefonene er sammenkoblet

Merk: Hodetelefonene trenger ikke å være i sammenkoblingsmodus for å utføre dette trinnet. Ignorer beskjeden Make sure device is in pairing mode (Sørg for at enheten er i sammenkoblingsmodus) som vises på skjermen.

Du må starte en treningsøkt for å vise pulsen din. Trykk på Back (Tilbake) to ganger slik at du kommer til menyen Settings (Innstillinger). Trykk så på Me (Meg)

Trykk på Start på Me-skjermen

På Free Run-skjermen trykker du på Start Free Run (Start fri økt). Du må la Runkeeper få tilgang til Motion & Fitness Activity (Bevegelse og treningsaktivitet) ved å trykke på «Ok» for å starte treningsøkten

Treningsøkten på den mobile enheten skal nå starte automatisk. Det kan ta noen sekunder før pulsdataene vises