Konfigurering av pulsmåler – Strava (Android)

Følg disse trinnene for å konfigurere Strava for Android:

Sørg for at SoundSport Pulse headphones er slått på og koblet til Android-telefonen. Sjekk at det er en liten prikk på hver side av Bluetooth-ikonet i statuslinjen øverst på skjermen.

Du kan også navigere til Bluetooth-siden i menyen for Innstillinger for å sjekke at Bose SoundSport Pulse ligger under Paired Devices (Sammenkoblede enheter) og at det står Connected (Tilkoblet) under.

Sett SoundSport Pulse headphones i ørene. Pulssensoren ligger i venstre ørepropp, så pass på at den sitter godt i det venstre øret

Åpne Strava-appen

Logg inn på appen eller opprett en ny konto

Trykk på Feed i øvre, venstre hjørne av skjermen og velg Record Activity (Ta opp aktivitet)

Trykk på ikonet for eksterne sensorer i nedre, høyre hjørne av skjermen

Strava søker automatisk etter pulssensorer. Trykk på HR-Bose Soundsport Pulse når den dukker opp under Nearby Sensors (Sensorer i nærheten).

Pulssensoren vil automatisk kobles til. Når den er tilkoblet, vises HR-Bose Soundsport Pulse i listen Saved Sensors (Lagrede sensorer), og teksten blir oransje. Pulsen din vises her etter noen sekunder