Konfigurering av pulsmåler – Strava (iOS)

Følg disse trinnene for å konfigurere Strava på iOS:

Sørg for at SoundSport Pulse headphones er slått på og koblet til din iPhone. Sjekk at det er et lite, vertikalt batteriikon ved siden av Bluetooth-ikonet i statuslinjen øverst på skjermen

Du kan også navigere til Bluetooth-siden i innstillingsmenyen på telefonen for å sjekke at Bose SoundSport Pulse ligger under My Devices (Mine enheter), og at det står Connected (Tilkoblet) ved siden av.

Sett SoundSport Pulse headphones i ørene. Pulssensoren ligger i venstre ørepropp, så pass på at den sitter godt i det venstre øret

Åpne Strava-appen

Logg inn på appen eller opprett en ny konto

Trykk på Record (Ta opp) nederst på midten av skjermen

Trykk på ikonet for eksterne sensorer i nedre, høyre hjørne av skjermen

Skyv på bryteren ved siden av Bluetooth Sensors (Bluetooth-sensorer) for å slå den fra «av» til «på». Merk at under Heart Rate (Puls) står det nå Searching... (Søker …) Appen og SoundSport Pulses pulssensor vil automatisk kobles til. Under Heart Rate (Puls) bør du nå se Connected XX bpm (Tilkoblet XX BPM). Det kan ta noen sekunder før den faktiske pulsen lastes inn. Dette er vanlig

Trykk på Done (Ferdig) for å gå tilbake til skjermen for treningsøkter. Ikonet for eksterne sensorer har nå blitt et pulsikon