90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Tilpasse sleepbuds til ørene dine

Velge riktig StayHear+ Sleep-propp

Hvis du vil ha optimal støymaskering og stabilitet, er det viktig å velge den riktige størrelsen på StayHear+ Sleep-proppene. Velg den størrelsen som passer best i øret ditt og føles mest komfortabel. Det kan hende du må prøve alle tre størrelsene for å finne ut hvilken som passer best. Det kan hende du må ha forskjellig størrelse i hvert øre.

Hver sleepbud og StayHear+ Sleep-propp er merket med enten en L eller en R. Sørg for å sette inn venstre sleepbud på den venstre proppen og høyre sleepbud på den høyre proppen.

Sett sleepbuds inn i øret

StayHear+ Sleep-proppene gjør at sleepbud sitter komfortabelt og godt i øret. Vingen på proppen passer like under ørekanten.

Plasser sleepbud i øret

Drei sleepbud tilbake for å låse den på plass.

Trykk på vingen på proppen for å få den under ørekanten

Sjekk din StayHear+ Sleep-proppstørrelse

Sammenlikn hvor godt øreproppene dine passer med størrelsesguiden nedenfor for å se om din gjeldende StayHear+ Sleep-proppestørrelse passer for deg. Vingen til proppen skal passe godt under ørekanten uten å bli komprimert.

I tillegg kan du prøve følgende:

  • Prøv å snakke høyt. Stemmen din skal høres dempet i begge ører
  • Rist på hodet. Sleepbuds bør holde seg på plass

Hvis den gjeldende proppestørrelsen ikke sitter godt, velger du en annen størrelse.

Slik bytter du StayHear+ Sleep-propper

Hold basen til StayHear+ Sleep-proppen, dra proppen bakover, og skyv forsiktig sleepbuden ut av proppen

Sett den løftede linjen nær åpningen av den nye StayHear+ Sleep-proppen med sporet på munnstykket til sleepbud. Skyv munnstykket inn i åpningen. Så strekker du forsiktig basen av proppen rundt baksiden av sleepbud for å holde sleepbud på plass. Sørg for å sette venstre sleepbud inn i den venstre proppen og høyre sleepbud inn i den høyre proppen

Kontroller at sleepbud er satt inn på riktig måte i proppen. Bose-logoen på sleepbud skal vende utover og ha høyre side vendt opp, og begge ladekontakter skal være synlige gjennom baksiden av proppen

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din