Gratis levering og gratis retur
 

Statusindikatorer for hodetelefonene

Statusindikatorene for hodetelefonene er plassert på siden av høyre øreklokke.

Bluetooth®-indikator

blinker blått: klar til å pare

blinker hvitt: kobler seg til

lyser hvitt: tilkoblet

Batteriindikator (under bruk)

grønt: fulladet

gult: halvfullt

blinker rødt: batteriet må lades

Batteriets strømnivå (for iOS-enheter)

når ios-enheter er koblet til bose® soundlink® on-ear bluetooth® headphones, vises hodetelefonenes batterinivå oppe til høyre på skjermen.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din