Jeg får ikke slått på hodetelefonene

Hvis du har problemer med å få slått på hodetelefonene, kan du prøve følgende:

• Kontroller at hodetelefonene er fulladet
  • Ikke trykk på og hold inne av/på-knappen i mer enn to sekunder når du slår på hodetelefonene. Hvis du holder knappen inne i mer enn to sekunder, settes hodetelefonene i sammenkoblingsmodus.

Hvis trinnene ovenfor ikke løste problemet, kan du klikke på "Kontakt oss"-koblingen nedenfor for å finne den beste støtten i regionen din.