Hodetelefonene lades ikke

• Det kan gå opptil to timer før batteriet er fulladet. Når batteriet er fulladet, gir det strøm til hodetelefonene i opptil ti timer
  • Kontroller at kontakten på kabelen står riktig i forhold til kontakten på hodetelefonene
  • Koble fra USB-ladekabelen i begge ender og koble til på nytt
  • Hvis hodetelefonene har vært utsatt for høye eller lave temperaturer, må du la dem få romtemperatur før du prøver å lade på nytt
  • Forsøk å lade hodetelefonene med en annen strømkilde
  • Før lading må du passe på at hodetelefonene har romtemperatur (mellom 5 °C og 40 °C)