Hodetelefonene slås ikke på

• Pass på at hodesettet er slått på. Trykk på av/på-/Bluetooth-knappen til den lyser grønt, gult eller rødt (for å indikere det gjeldende batterinivået)
BatteriindikatoraktivitetBatteristatus
GrøntHalvveis eller fullstendig oppladet
GultLite batteristrøm
Blinker gultMå lades
  • Hvis batteriindikatoren blinker rødt, må du lade hodetelefonene.
    Merk: Hodetelefonene kan ikke brukes til lytting under lading
  • Bare bruk dette produktet med godkjent strømforsyning som oppfyller lokalt regelverk (for eksempel: UL, CSA, VDE, CCC)