Hodetelefonene mine sammenkobles ikke med Bluetooth®-enheten min

Hodetelefonene kobles ikke til enheten din mens de lader. Hvis hodetelefonene ikke lader og ikke kobles til enheten din, kan du prøve dette:

På hodetelefonene dine:

Slå av hodetelefonene ved å sette dem i ladeenheten og lukke lokket. Deretter slår du dem på igjen ved å ta dem ut av ladeenheten og prøve å koble dem til enheten igjen.

Flytt Bluetooth-enheten nærmere hodetelefonene og bort fra eventuelle forstyrrelser eller hindringer.

Tøm sammenkoblingslisten til hodetelefonene:

1. Trykk på og hold nede av/på-knappen i ti sekunder til du hører Bluetooth device list cleared (Bluetooth-enhetsliste tømt).
  2. Fjern hodetelefonene fra enhetens Bluetooth-liste. Dette gjøres ved å velge hodetelefonene i enhetens innstillinger og Bluetooth-liste og velge Forget, Unpair eller Remove (Glem, Frakoble eller Fjern).
  3. Hodetelefonene er nå klare for å sammenkobles med enheten din. Gå til enhetens Bluetooth-innstillinger, og velg hodetelefonene som en ny enhet
Av/på-knapp på hodetelefonene

På den mobile enheten:

Slå Bluetooth av og på igjen

Slå flymodus på og av igjen

Start enheten på nytt

Velg Forget, Unpair eller Remove (Glem, Frakoble eller Fjern) hodetelefonene fra enhetens Bluetooth-liste og koble til på nytt

Tilkobling til datamaskin

Hvis de kobles til en Windows-datamaskin, kan det hende du får se to ulike ikoner på enhetens sammenkoblingsliste (et enhetsikon og et hodetelefonikon). Velg hodetelefonikonet