Hodetelefonene mine sammenkobles ikke med Bluetooth®-enheten min

Hvis du har problemer med å koble hodetelefonene til Bluetooth-enheten, kan du følge disse vanlige trinnene:

Kontroller at hodetelefonene ikke lades. Hodetelefonene kan ikke sammenkobles med en enhet når de lades.

Flytt Bluetooth-enheten nærmere hodetelefonene og bort fra eventuelle forstyrrelser eller hindringer.

Bluetooth-enheten:

Slå Bluetooth av og på igjen.

Slett Bose SoundSport headphones fra Bluetooth-listen på enheten. Sammenkoble på nytt

Tøm sammenkoblingslisten til hodetelefonene:

Slå av hodetelefonene

Trykk på og hold nede Bluetooth-knappen i ti sekunder til du hører Bluetooth device list cleared (Listen over Bluetooth-enheter er tømt)

Slett Bose SoundSport Free headphones fra Bluetooth-listen på enheten. Sammenkoble på nytt