Hodetelefonene mine sammenkobles ikke med den NFC-aktiverte enheten min

Hvis du har problemer med å koble hodetelefonene til Bluetooth-enheten ved hjelp av NFC (Near Field Communication), kan du følge disse trinnene:

Kontroller at Bluetooth-enheten støtter NFC. Se i dokumentasjonen for enheten for å se om enheten støtter NFC

Lås opp enheten din og slå på Bluetooth og NFC. Disse finner du typisk i menyen Settings (Innstillinger) på enheten

Trykk NFC-berøringspunktet på Bluetooth-enheten mot baksiden av fjernkontrollen på ledningen. Det kan hende enheten ber deg om å godta sammenkobling

Merk: Det kan hende at du må flytte fjernkontrollen til andre områder på enheten for å finne NFC-berøringspunktet. Det er ikke sikkert at det er nøyaktig midt på enheten.