Pulsen vises ikke i Bose® Connect-appen

Når hodetelefonene er koblet til den mobile enheten, kan du se pulsen din i Bose® Connect-appen. Prøv å følge disse trinnene hvis du ikke ser pulsen din på skjermen for Bose® SoundSport® Pulse headphones:

• I Bose® Connect-appen må du sørge for at Bose® SoundSport® Pulse headphones er koblet til den mobile enheten
  • Pass på at den venstre øreproppen sitter godt fast i øret. Du må kanskje prøve en StayHear®+ Pulse-propp i en annen størrelse
  • Lukk Bose Connect-appen og åpne den på nytt
  • Slå hodetelefonene av og deretter på igjen
  • Slå Bluetooth-funksjonen på mobilenheten av og på